Huren en sturen, zelf rijden zoals toen

Over ons

Oldtimerverhuur.be, huren en sturen, zelf rijden zoals toen.

Oldtimerverhuur.be biedt de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om te genieten van een unieke oldtimerexperience via professioneel oldtimer verhuur.

Op zoek naar een leuke oldtimer te huur? Een huwelijk, communie, verjaardag…. Wat is leuker om op die speciale dag met een speciale wagen te kunnen rondtoeren? Of gewoon ’s met het gezin of de partner een mooie streek ontdekken, aan het stuur van zo’n wagen? Kom ook een oldtimer huren voor een dag bij een bijzondere gelegenheid. 

Als bedrijf je klanten uitnodigen op een unieke locatie, lekker ontbijten, en dan samen een exclusieve privé- mini-oldtimerrondrit rijden? Met bovendien de mogelijkheid voor je klanten om tussenin 2, 3 of 4 keer te wisselen van wagen? Huur een oldtimer naar keuze uit ons gevarieerde aanbod. Bij Oldtimerverhuur.be ben je aan het juiste adres om een oldtimer te huren in Oost-Vlaanderen

Lees verder
ford-mustang-home.png

Ford Mustang Convertible v8 uit 1965.

Cabrio / 5 plaatsen / 200PK

Reserveer deze oldtimer
home-audi.png

Audi 60 L uit 1972

Sedan / 4 plaatsen / 55PK

Reserveer deze oldtimer
home-audi.png
Getuigenissen

Een rit in authentieke Audi 60L Sedan

Oldtimerverhuur-audi-getuigenis.png
Lieselot & Bart:

Lieselot en Bart deden beroep op Oldtimerverhuur op een van de mooiste dagen van hun leven. Ze kozen voor de Audi 60L Sedan.
Lees hun verhaal
Partners

Word partner van Oldtimerverhuur.be

Oldtimerverhuur werkt samen met tal van leuke en aangename partners o.a. Two Points, Roy DV, Portofino Classics, Vintage Garage ...

Wij zoeken zeker en vast nog naar leuke partners, heb jij interesse in een samenwerking? Contacteer ons!

Ontdek onze partners
partner-home-two-points.png
partner-home-o-care.png
partner-home-refuge.png
partner-home-vintage-garage.png

Get in touch!

Heeft u een vraag over één van onze wagens, events of heeft u onlangs beroep gedaan op één van onze wagens? Laat het dan weten via ons contactformulier!

Wenst u graag een auto te reserveren? Stuur je aanvraag via ons reservatieformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.