Huren en sturen, rijden zoals toen

Over ons

Oldtimerverhuur.be, huren en sturen, zelf rijden zoals toen.

Oldtimerverhuur.be biedt de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om te genieten van een unieke oldtimerexperience via professioneel oldtimer verhuur.

Op zoek naar een leuke oldtimer te huur? Een huwelijk, communie, verjaardag…. Wat is leuker om op die speciale dag met een speciale wagen te kunnen rondtoeren? Of gewoon ’s met het gezin of de partner een mooie streek ontdekken, aan het stuur van zo’n wagen? Kom ook een oldtimer huren voor een dag bij een bijzondere gelegenheid. 

Als bedrijf je klanten uitnodigen op een unieke locatie, lekker ontbijten, en dan samen een exclusieve privé- mini-oldtimerrondrit rijden? Met bovendien de mogelijkheid voor je klanten om tussenin 2, 3 of 4 keer te wisselen van wagen? Huur een oldtimer naar keuze uit ons gevarieerde aanbod. Bij Oldtimerverhuur.be ben je aan het juiste adres om een oldtimer te huren in Oost-Vlaanderen

Lees verder
ford-mustang-home.png

Ford Mustang Convertible v8 uit 1965.

Cabrio / 5 plaatsen / 200PK

Reserveer deze oldtimer
home-audi.png

Audi 60 L uit 1972

Sedan / 4 plaatsen / 55PK

Reserveer deze oldtimer
home-audi.png

Jouw trouw nog onvergetelijker maken met onze oldtimers?

trouw2.jpg

Tijdig reserveren is de boodschap. Speciale voorwaarden voor huwelijken

trouw4.jpg
trouw1.jpg
alfa1.jpg
trouw5.jpg
bmw2.jpg
trouw6.jpg
trouw3.jpg
trouw2.jpg
bmw3.jpg
Teambuilding

Teambuildings/events

Wil je een onvergetelijke teambuilding met je collega's of familie? Wij hebben voor jou een aantal kant-en-klare formules uitgewerkt. Start aan onze loods te Oudenaarde

Ontdek onze formules
Kleine Lettertjes

Kleine Lettertjes

'Je een unieke oldtimerexperience bezorgen', da's ons opzet. Oldtimerverhuur.be is een uit te hand gelopen hobby van een gepassioneerd oldtimerliefhebber. 

Oldtimerverhuur.be wil plezier beleven aan zijn verhuur, net zoals we willen dat de huurders plezier beleven.

Wij houden niet van discussies achteraf, en daarom dat je bij ons niet moet op zoek gaan naar de kleine lettertjes. WIJ ZIJN ZEER TRANSPARANT EN HEBBEN NIETS TE VERBERGEN. Onze algemene voorwaarden staan duidelijk vermeld op de site. Meer zelfs, we verduidelijken ze op verschillende plaaten op onze site en ook op  pdf met de prijslijst.

Wij omschrijven in zeer duidelijke taal wat je kan verwachten als je bij ons een oldtimer huurt..... en ook wat je niet mag verwachten. Daarnaast geven we ook duidelijk weer wat we verwachten van de huurder. Een oldtimer is nu eenmaal niet te vergelijken met een hedendaagse wagen qua rijcomfort, luxe, rijhulpsystemen etc.

Doe ons en jezelf een plezier en lees aandachtig deze duidelijke richtlijnen alvorens bij ons een oldtimer te huren.

Klik hieronder op 'kleine lettertjes'

Kleine lettertjes

Get in touch!

Heeft u een vraag over één van onze wagens, events of heeft u onlangs beroep gedaan op één van onze wagens? Laat het dan weten via ons contactformulier!

Wenst u graag een auto te reserveren? Stuur je aanvraag via ons reservatieformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.