Welkom bij Oldtimerverhuur.be

Oldtimerverhuur.be, huren en sturen, zelf rijden zoals toen.

Oldtimerverhuur.be biedt de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om te genieten van een unieke oldtimerexperience.

Een huwelijk, communie, verjaardag…. Wat is leuker om op die speciale dag met een speciale wagen te kunnen rondtoeren? Of gewoon ’s met het gezin of de partner een mooie streek ontdekken, aan het stuur van zo’n wagen?

Als bedrijf je klanten uitnodigen op een unieke locatie, lekker ontbijten,  en dan samen een exclusieve privé- mini-oldtimerrondrit rijden? Met bovendien de mogelijkheid voor je klanten om tussenin 2, 3 of 4 keer te wisselen van wagen?

De oprichter van www.oldtimerverhuur.be is een gepassioneerd oldtimerliefhebber, en commercieel directeur bij een multinational. Hij wou een aantal jaren geleden, zijn betere klanten in de watten leggen met een oldtimerexperience (combinatie van leuk ritje en culinair genot). Hij was not amused met de voorstellen die hij kreeg., immers, er was amper iets te vinden in de markt. Want het moet én betaalbaar én veilig én comfortabel én wettelijk zijn.

Bekijk de prijzen
oldtimerverhuur-usp-small.png

Oldtimerverhuur.be is ...

1. Betaalbaar

Tijdens een prestigieuze oldtimerrally een paar jaar geleden,  (Zoutegrandprix) hoorde ik een enthousiaste deelnemer (die anoniem wenst te blijven) volgende uitspraak doen: ‘als je vlug van multi-miljonair naar miljonair wilt evolueren, investeer dan in oldtimers en koerspaarden’.  Een oldtimer kopen is één zaak, hem op de baan houden is een andere zaak. Heel wat liefhebbers hebben hun oldtimer staan bij een garagist die al weken aan het wachten is op dat specifieke stuk. Dit risico heb je niet als je huurt. Instappen en genieten

2. Veilig

Onze oldtimers zijn correct verzekerd voor verhuur, zowel in BA, omnium als bijstand. Dus geen oncomfortabel gevoel mocht er iets foutlopen waarvoor je aansprakelijk bent. Behalve een (minimale) vrijstelling draai je niet op voor de kosten.

3. Comfortabel

Oldtimers zijn per definitie oude auto’s. Ze rijden anders, ze rammelen wat, geen servostuur, geen parkeerhulpsystemen, en ze durven wel’s in panne vallen. Eigenaars van oldtimers weten dat ze een mooi budget moeten reserveren voor herstellingen en onderhoud. Oldtimers die gebruikt worden in verhuur, moeten behoren tot die categorie waar het risico’s op panne het kleinst is. Daarom zijn onze wagens zorgvuldig aangekocht, uitvoerig testgereden, en bovendien in onderhoud bij gespecialiseerde oldtimermecaniciens. 

4. Wettelijk

Een oldtimer met O-plaat (dus ingeschreven als oldtimer) mag nooit verhuurd worden of ingezet voor commercieel gebruik. Hoe goed het ook moge bedoeld zijn van een vriend van een vriend die je zijn oldtimer eventjes wil uitlenen , zowel in geval van politiecontrole  of in geval van ongeval, kunnen de gevolgen drastisch zijn (in beslagname voertuig, geen verzekering, …)

Een uniek concept, onklopbare prijs

oldtimerverhuur-overons-02.jpg

Toen ik zelf mijn betere klanten wou uitnodigen op een door het bedrijf georganiseerd oldtimerevent, hebben de collega’s uit de eventafdeling uren rondgebeld en vergaderd met hun vaste leveranciers van klantenevents/teambuildings. Ik wou een leuk alternatief kunnen aanbieden, naast de traditionele VIP-uitnodigen op sport-, muziek- of cultuurevents. En bovendien mocht het zeker niet duurder zijn.

Finaal kreeg ik verschillende voorstellen, maar ofwel onbetaalbaar, ofwel niet verzekerbaar, ofwel geen gediversifeerd wagenpark, …

Daarom hebben we zelf met het wagenpark van www.oldtimerverhuur.be, in samenwerking met een externe partner (locatie, catering, meeting, overnachting) een uniek concept op de markt gezet, tegen een onklopbare prijs.

Wist je trouwens dat je onze wagens regelmatig kan spotten op je televisie? Zo kon je ze a ontdekken in 'de Slimste Mens', Cupido, Ze Zeggen Dat, Hoe zal ik het zeggen... en diverse films

Bekijk de video

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over één van onze wagens, events of heeft u onlangs beroep gedaan op één van onze wagens? Laat het dan weten via oons contactformulier!

Wenst u graag een auto te reserveren? Stuur je aanvraag via ons reservatieformulier.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.