Wil je een oldtimer huren in Oost-Vlaanderen?

Dan ben je bij Oldtimerverhuur.be op het juiste adres!

lancia-flaminia-intro.jpg

Gelegen in Oudenaarde kan je er een oldtimer huren voor het verkennen van de Vlaamse Ardennen of een oldtimer huren om in Oost-Vlaanderen rond te toeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het huren van onze oldtimers. Maar bij ons kan je niet alleen een prachtige oldtimer huren, je mag deze prachtige bolide ook helemaal zelf besturen. Kom dus ook een oldtimer huren bij Oldtimerverhuur.be en ervaar de pure nostalgie.

Reserveer een oldtimer

Oldtimers huren in Oost-Vlaanderen voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een leuke oldtimer voor een bijzondere gelegenheid? En wil je graag oldtimers huren in Oost-Vlaanderen of de Vlaamse Ardennen, dan ben je bij Oldtimerverhuur aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij passende oldtimers ter beschikking. Denk jij er ook aan om een mooie klassieke wagen te huren voor een bijzondere gelegenheid? Neem dan zeker een kijkje naar het exclusieve wagenaanbod bij oldtimerverhuur.be.

Contacteer ons

Op zoek naar ceremoniewagens? Dan kan je onze oldtimers huren

Je kan onze oldtimers prima inzetten als ceremoniewagens voor verschillende feestelijke aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan mooie trouwauto’s of andere gelegenheidswagens. Een oldtimer huren voor een trouw is altijd een schot in de roos. Zo komen jullie niet alleen in stijl aan, maar onze oldtimers staan ook steeds beeldig op jullie huwelijksfoto’s. Hebben jullie besloten te trouwen en zijn jullie hiervoor nog op zoek naar een mooie oldtimer te huur? Met ons bijzondere aanbod aan exclusieve oldtimers wordt jullie trouwdag vast een bijzondere dag. Genoeg redenen om bij ons een oldtimer te huren in Oost-Vlaanderen of de Vlaamse Ardennen.

bertone-specs.jpg
ford-specs.jpg
lancia-specs.jpg
jaguar-specs.jpg
home-audi.png
bertone-x19-intro.jpg
mercedes-specs.jpg
Ford-mustang-intro.png

Oldtimers huren voor een event of film? Ook dat kan!

Onze oldtimers worden dus vaak ingezet voor bijzondere momenten zoals een trouw, een jubileum of zelfs een gala. Of je nu op zoek bent naar een mooie oldtimer voor een fotoshoot of ceremonie of dagje uit, bij Oldtimerverhuur.be vind je vast een wagen die aan jouw wensen voldoet. Organiseer je een bijzonder event en wil je hiervoor graag exclusieve oldtimers huren in Oost-Vlaanderen of de Vlaamse Ardennen? Ook voor statische events kunnen bedrijven bij ons terecht voor het huren van onze oldtimers. Maken jullie een leuke film, reclame of clip en staat een oldtimer huren hierbij ook op je lijstje? Ook voor filmopnames zijn onze oldtimers uitermate geschikt en makkelijk inzetbaar.

Neem een kijkje naar de promofilm voor De Slimste Mens met onze oldtimers.

Bekijk video

Oldtimerverhuur-audi-60L5.jpg

Ruime keuze om oldtimers te huren in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar leuke oldtimers te huur, ontdek dan ons unieke en bijzondere aanbod unieke bolides. Bij Oldtimerverhuur.be vind je steeds een mooi overzicht van onze oldtimers te huur. Ons ruime aanbod oldtimers te huur valt bij menig autoliefhebber goed in de smaak. Wil je graag een oldtimer huren in Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Ardennen en dat bij voorkeur zonder chauffeur, neem dan snel een kijkje naar ons ruime aanbod. Zo kan je heerlijk zelf rijden met de oldtimer van je dromen en ga je vast een leuke dag tegemoet. Of het nu voor een trouw, verjaardag, communie, jubileum, een andere feestelijke aangelegenheid is of gewoon een dagje weg, in ons aanbod oldtimers vind je vast een gepaste oldtimer naar wens.

Laten we kennismaken

Reserveer een oldtimer!

Wenst u graag één van onze oldtimers te reserveren? Stuur je aanvraag via ons formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u een andere vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.

Persoonlijke informatie

Kies een tijdslot *

  • Beschikbaar
  • Reeds gereserveerd
  • Selectie
  • Niet beschikbaar