Kom een oldtimer huren voor een dag

Ben jij ook zo een oldtimerliefhebber?

lancia-specs.jpg

Bij Oldtimerverhuur.be kan je genieten van een fantastische zorgeloze ervaring met een oldtimer naar keuze. Bij Oldtimerverhuur.be kan je onze oldtimers huren volgens tijdsduur naar wens. Of je nu onze oldtimers huren wil voor een uur, een dag of een weekend, het is allemaal mogelijk.

Reserveer een oldtimer

Elke reden is goed om een oldtimer te huren voor een dag

Welke oldtimer je huren gaat, is van verschillende factoren afhankelijk. Met ons bijzonder aanbod exclusieve wagens, vind je altijd wel een geschikte oldtimer voor je event. Onze oldtimers zijn ook perfect inzetbaar onder meer als trouwwagen of ceremoniewagen. Kom een oldtimer huren voor een dag bij Oldtimerverhuur.be voor een onvergetelijk dagje uit. Wanneer je bij ons een oldtimer huurt, zal je gegarandeerd een mooie ervaring rijker zijn.

Maak je dromen waar en kom een oldtimer huren voor een dag

Droom jij er ook altijd al van om in een prachtige oldtimer rond te rijden? Dan maakt Oldtimerverhuur.be graag jouw dromen waar. Wij brengen je een exclusief aanbod aan prachtige oldtimers. In ons stijlvolle assortiment vind je vast de oldtimer van jouw dromen voor een onvergetelijke rit. Iedereen heeft wel een droomwagen waar hij of zij als kind reeds van droomde. Wil jij ook graag eens een ontspannen ritje maken in jouw favoriete oldtimer? Neem dan een kijkje in ons bijzondere aanbod en kom snel een oldtimer huren voor een dag.

Oldtimerverhuur-wagen-audi-60L-11.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-Bertone-X-14.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-jaguar-XJS-V12-convertible-1.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-mercedes-300-SL-cabrio-2.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-saab-900-cabrio-1.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-audi-60L-12.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-audi-60L-13.jpg
Oldtimerverhuur-wagen-Ford-Mustang-V8-Convertible-8.jpg

Pure nostalgie zo een oldtimer huren voor een dag

Met een leuke oldtimer ga je zo terug in de tijd dat onze ouders en grootouders een mooi ritje maakten op zondag voor een leuk uitje. Door een oldtimer te huren naar keuze proef je zo de nostalgie terug van toen. Oldtimers brengen ons terug naar die mooie tijden waarin alles nog eenvoudiger was. Oldtimerverhuur.be maakt dit graag voor je mogelijk zodat jij ook een fijne dag mag beleven met je favoriete wagen van toen.

Kom je favoriete oldtimer huren voor een dag en maak de juiste aanschaf

Of misschien wil je wel zelf je favoriete oldtimer aanschaffen maar heb je nog vragen of twijfels? Dan wil je niet over één nacht ijs gaan maar ga je best weldoordacht te werk. Je favoriete oldtimer huren voor een dag kan dan een goed idee zijn. Kom dan gerust even een ritje maken in één van onze bijzondere bolides. Wij bieden een ruim aanbod oldtimers te huur aan zodat je vast een leuke dag zal beleven. Want elke reden is een goede reden om een oldtimer te huren voor een dag bij Oldtimerverhuur.be.

Reserveer een oldtimer!

Wenst u graag één van onze oldtimers te reserveren? Stuur je aanvraag via ons formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u een andere vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.

Persoonlijke informatie

Kies een tijdslot *

  • Beschikbaar
  • Reeds gereserveerd
  • Selectie
  • Niet beschikbaar