Eén adres voor professioneel oldtimer verhuur in Oost-Vlaanderen

Droom jij er ook van om een exclusieve oldtimer te besturen?

Ford-mustang-intro.png

Als je op zoek bent naar oldtimer verhuur in Oost-Vlaanderen, ben je bij Oldtimerverhuur.be aan het juiste adres. Gelegen in Oudenaarde, kan je er meteen op verkenning in de Vlaamse Ardennen met een gehuurde oldtimer naar keuze. Wil jij ook graag een oldtimer huren voor een dag? Neem dan zeker een kijkje naar ons bijzondere aanbod oldtimers. Oldtimerverhuur.be is dé specialist in oldtimer verhuur.

Maak kennis met Oldtimerverhuur.be

Verhuur van oldtimers in perfecte staat

Heb jij er ook wel al eens van gedroomd rond te rijden met een bijzondere bolide of prachtige oldtimer? Bij Oldtimerverhuur.be wordt die droom werkelijkheid. Misschien heb je wel iets te vieren? Dan is nu het perfecte moment om die droom te verwezenlijken. Zodra een voertuig een leeftijd heeft van meer dan 25 à 30 jaar, intussen niet meer geproduceerd wordt, maar toch nog in originele staat verkeerd, spreken we van een oldtimer. Er wordt dan ook wel vaker over classic cars gesproken, maar ook vintage cars of veteran cars en zelfs historische bolides zijn veel gebruikte termen.

Deze wagens vallen onder een specifieke regelgeving en worden veelal voorzien van oldtimerplaten of O-nummerplaten. Bij Oldtimerverhuur.be kan je er vanop aan dat onze oldtimers niet op O-platen staan, zodat jij onbeperkt met onze exclusieve exemplaren rijden kan. Geniet van de mooi klinkende motor en de afwezigheid van alle elektronica. Een stukje nostalgie die je terugbrengt naar vroegere tijden.

Beleef jouw droom bij oldtimer verhuur

Droom jij er ook al altijd van om met je favoriete oldtimer rond te rijden? Oude liefde roest niet en wanneer jij ook al altijd zo een leuke oldtimer in gedachten hebt, kan een ritje in je favoriete wagen je vast dat verliefde gevoel terugbezorgen. Het is dan ook heerlijk toeren in onze bolides, neem daarom snel een kijkje naar ons exclusieve gamma oldtimers te huur. Ook zin in een romantisch ritje in een oude wagen over de wegen van de Vlaamse Ardennen?

Maak dan jouw keuze uit ons exclusieve assortiment en kom snel je favoriete oldtimer huren en het oude rijplezier van vroeger ervaren. Ontdek ook de charme van autorijden met een oldtimer bij Oldtimerverhuur.be. Of misschien wil je zelf wel je favoriete bolide aanschaffen maar heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust even een ritje maken in één van onze bijzondere wagens. Wij bieden een ruim aanbod oldtimers te huur aan zodat je vast een leuke dag zal beleven. Neem een kijkje naar ons unieke aanbod, wij zijn gespecialiseerd in oldtimer verhuur.

Verhuur van oldtimers voor elk event

Heb je iets te vieren zoals een huwelijk of jubileum, dan wil je je vast in stijl verplaatsen. Met onze prachtige oldtimers kan je rekenen op een bijzonder trouwvervoer. In onze exclusieve wagens verplaats jij je steeds met klasse en arriveer je niet onopgemerkt op het event. Kom één van onze oldtimers huren en geniet van een memorabele dag. Bij Oldtimerverhuur vind je prachtige wagens voor elke gelegenheid. Geef je feest net dat beetje extra glamour en voorzie één of meerdere mooie ceremoniewagens. Onze wagens vormen absolute eyecatchers op je events. Onze exclusieve oldtimers beschikken dan ook over een prachtige uitstraling. Onze oldtimers worden daarnaast regelmatig gehuurd door bedrijven als blikvangers op hun events zoals een beurs of voor een reclamespot.

bmw-2500-specs.jpg

Kies voor professioneel oldtimer verhuur

Onze wagens worden met goede zorg onderhouden, zodat deze steeds klaarstaan voor gebruik. Wij zien erop toe dat onze oldtimers steeds in mooie staat gehouden worden zodat deze te allen tijde kunnen ingezet worden voor elke unieke gelegenheid. Zorg wel dat je tijdig contact opneemt bij interesse in oldtimer verhuur voor jouw bijzondere dag, zodat wij er kunnen voor zorgen dat jouw favoriete wagen tijdig gereserveerd en klaarstaat voor jou.

Heb je dus een bijzondere gelegenheid in het vooruitzicht waarvoor je graag beroepdoet op onze oldtimers, neem dan tijdig contact met ons op, zo weet je zeker of het huren van een oldtimer mogelijk is op de door jouw gekozen datum. Graag tot binnenkort!

Neem contact op met Oldtimerverhuur.be

Reserveer een oldtimer!

Wenst u graag één van onze oldtimers te reserveren? Stuur je aanvraag via ons formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u een andere vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.

Persoonlijke informatie

Kies een tijdslot *

  • Beschikbaar
  • Reeds gereserveerd
  • Selectie
  • Niet beschikbaar