Op zoek naar een mooie oldtimer te huur voor een leuk dagje uit?

Ruime keuze aan oldtimers te huur

Oldtimerverhuur.be biedt verschillende exclusieve oldtimers te huur aan. Zo is er keuze uit oa een Porsche 911 2.2 Targa uit 72, Ford Mustang convertible uit 65, Ford Mustang convertible uit 66, 2XAudi 60L, BMW 2500, BMW 316i coupé, Seat/Fiat 600, Seat 800, Ford Capri, Land Rover Defender, Bertone X 1/9, Bentley Eight, Jaguar XJS V12, Mercedes 300 SL, Mercedes 250 SE, Mercedes 280 CE,  Saab 900 classic cabrio, Saab 96, Fiat 1500 Spider, Triumph Spitfire  en een Alfa Romeo 2000 Spider.  En ze groeit nog elke dag. Kom ook onze mooie selectie aan oldtimers te huur ontdekken. Onze wagens verkeren steevast in uitstekende staat en staan steeds voor je klaar voor een heerlijk dagje uit of om te schitteren op jouw dag of event. 

Reserveer een oldtimer
home-audi.png
bertone-x19-intro.jpg
bmw-2500-intro.jpg
jaguar-xjs-intro.jpg
lancia-flaminia-intro.jpg
bertone-specs.jpg
oldtimerverhuur-fiat-1500-spider.jpg
Spit2.jpg
Mustangblzw.jpg
lancia-specs.jpg
saab-900-intro.jpg
saab-specs.jpg
mercedes-250-SL-intro.jpg
mercedes-specs.jpg
bmw-2500-specs.jpg
oldtimerverhuur-bmw-e-30.jpg

Ontdek snel onze sportieve BMW 2500 oldtimer te huur

bmw-2500-intro.jpg

Hou jij ook zo van autorijden? Dan is onze BMW 2500 oldtimer te huur de absolute nummer één. Wie ervoor kiest om met een BMW te rijden, kiest voor een merk dat sportiviteit centraal plaatst en dat merk je ook aan deze wagen. Onze BMW oldtimer te huur, valt onder het absolute topsegment van kwalitatieve wagens. Het maakt deze oldtimer dan ook een heel geliefd exemplaar. Onderweg met deze sportieve auto zal je zeker in oog springen. Boek deze oldtimer snel voor een fantastisch dagje uit!

Ontdek deze oldtimer
bertone-x19-intro.jpg

Of wordt verliefd op deze Fiat Bertone X1/9 oldtimer te huur

Ontworpen door Bertone, gebouwd door Fiat, is de Fiat Bertone X1/9 een sportieve oldtimer waar je echt eens moet mee gereden hebben. De wagen wordt getypeerd door achterwielaandrijving, een versnellingsbak in het midden en een dwars geplaatste motor. Zijn lange vlakke motorkap en scherpe lijnen dragen bij aan de sportieve uitstraling van deze unieke wagen. De leuke pop-up koplampen en het afneembare dakpaneel maken de look compleet.

Onderweg met onze Fiat Bertone X1/9 val je vast en zeker op. Kom ook eens deze bijzondere Bertone X1/9 oldtimer huren en wordt instant verliefd. Deze sportieve oldtimer rijdt heel dynamisch wat een leuke dag vol rijplezier beloofd. Het is de perfecte wagen voor een leuk weekendje weg. Met zijn vinnige motor zal deze zalige targa je vast veel rijplezier bezorgen. Wil jij ook graag dit prachtige wagentje herontdekken? Ontdek deze oldtimer te huur bij Oldtimerverhuur.be.

Ontdek deze oldtimer

Neem een kijkje naar onze Mercedes 300 SL oldtimer te huur

mercedes-250-SL-intro.jpg

Deze sportieve lichtgewicht wagen is een luxe wagen en een mythe. Zijn licht gewicht heeft hij voornamelijk te danken aan het licht aluminium koetswerk. Gecombineerd met een sterke motor blijf je met deze Mercedes 300 SL niet lang stilstaan. Rijden met deze prachtige oldtimer biedt een mooie combinatie van luxe en comfort met prestaties en sportiviteit in één. Kom ook snel deze prachtige oldtimer ontdekken en kies voor deze oldtimer te huur om volop te genieten van jouw dagje rijplezier.

Ontdek deze oldtimer

Of ga een leuk stukje rijden met deze Ford Capri te huur

De Ford Capri is een wagen die bedoeld is om mee te rijden en is dan ook de perfecte auto voor een fijn dagje uit. Deze sportieve coupé weet jong en oud te bekoren. Zijn dynamische look weet velen te verleiden. Wou jij ook altijd al met een prachtige Ford Capri rijden? Ben jij ook op zoek naar een leuke oldtimer te huur, waarmee je het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen kan verkennen? Neem dan snel contact op met Oldtimerverhuur.be.

Ontdek deze oldtimer

Reserveer een oldtimer!

Wenst u graag één van onze oldtimers te reserveren? Stuur je aanvraag via ons formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u een andere vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Wist je dat je al één van onze wagens kan huren vanaf € 225 per dag? Bekijk hier onze prijslijst.

Persoonlijke informatie

Kies een tijdslot *

  • Beschikbaar
  • Reeds gereserveerd
  • Selectie
  • Niet beschikbaar